Skip to main content

APK keuring

Een Algemene Periodieke Keuring (APK) is de in Europa verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en het milieu.

Bij Garaga van Dalen, Hyundai Erkend Reparateur, kun je altijd voor een APK-keuring terecht. Tijdens de APK wordt jouw Hyundai nagekeken op drie onderdelen: veiligheid, milieueisen en registratie. Denk hierbij aan verlichting, remmen, roetfilter en kilometerstand. De Hyundai-dealer voert de APK snel en vakkundig uit zodat je snel weer de weg op kunt. De APK is gratis* in combinatie met een onderhoudsbeurt.

Wanneer is het weer tijd voor de APK?

Wanneer uw voertuig voor de APK-keuring moet hangt af van de soort brandstof en de leeftijd van uw auto, voor vragen hierover kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt uw voertuig al vanaf twee maanden vóór de APK-vervaldatum opnieuw laten keuren. Bij het bepalen van de termijn van twee maanden wordt de APK vervaldatum meegerekend. De nieuwe APK-vervaldatum blijft dan hetzelfde, plus 1 of 2 jaar (afhankelijk van hoe vaak uw voertuig gekeurd moet worden).